• Цената е намалена.
  • Неодамнешно
Предупреди Винч Монт

Предупреди Винч Монт

 
DEN 3.00

Количина на стоки
Достапно на барање

ПРЕДУПРЕДИ 101672 Мтг Комплет Вн Диви Мачка Xx Brand New WARN 101672 Комплет За Монтирање Винч, Одговара : Арктичка Мачка Wildcat X (2017)Карактеристики : Комплет за монтирање Винч за Арктичката Мачка WILDCAT X ATV. Системите за монтирање се завртуваат директно во структурата НА АТВ-не е потребно сечење или изработка. Макарите и комплетите за монтирање се дизајнирани заедно како систем за да обезбедат максимална моќност на влечење додека ги издржуваат напрегањата што се среќаваат во операциите на крикање. Заедно како систем, ПРЕДУПРЕДУВААТ макарите и комплетите за монтирање се тестирани на поле до целосен капацитет на винч за да се обезбедат најдобри стандарди за изведба во индустријата. Ја распределува тежината на влечењето низ РАМКАТА НА АТВ, обезбедувајќи дополнителна стабилност и минимизирајќи ја можноста за оштетување на Комплетот за монтирање На Винч За АРКТИЧКАТА Мачка ДИВА Мачка Х АТВ. Системите за монтирање се завртуваат директно во структурата НА АТВ-не е потребно сечење или изработка. Макарите и комплетите за монтирање се дизајнирани заедно како систем за да обезбедат максимална моќност на влечење додека ги издржуваат напрегањата што се среќаваат во операциите на крикање. Заедно како систем, ПРЕДУПРЕДУВААТ макарите и комплетите за монтирање се тестирани на поле до целосен капацитет на винч за да се обезбедат најдобри стандарди за изведба во индустријата. Ја распределува тежината на влечењето низ РАМКАТА НА АТВ, обезбедувајќи дополнителна стабилност и минимизирајќи ја можноста за оштетување НА АТВ.


Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ