• Цената е намалена.
  • Неодамнешно
И Криптографија Со Јавен Клуч

И Криптографија Со Јавен Клуч

 
DEN 1074.56

Количина на стоки
Достапно на барање

Молин ги собира сите релевантни информации достапни за криптографијата со јавен клуч( ПКЦ), ОД РСА до најновите апликации НА ПКЦ, вклучувајќи електронски готовина, тајно емитување, тајни гласачки системи, разни банкарски и платежни протоколи, најавувања со висока безбедност, паметни картички и биометрика. Рса И Криптографија Со Јавен Клуч (Мек). Познатиот автор Ричард А. Оваа книга обезбедува ригорозен и детален третман на криптографијата со јавен клуч( ПКЦ), од РСА, првиот систем на јавен клуч осмислен во 1978 година, до најновите апликации НА ПКЦ, вклучувајќи електронски готовина, тајно емитување, тајни гласачки системи, разни банкарски и платежни протоколи, високи безбедносни најавувања, паметни картички и биометрика. Покрај тоа, тој опфаќа инфраструктура од јавен клуч (ПКИ) и нејзините различни безбедносни апликации. Достапно за секого од високиот додипломски на истражувачкиот научник, Рса И Криптографијата Со Јавен Клуч нуди предизвикувачки и инспиративен материјал за сите читатели. Во текот На книгата, Молин му дава човечко лице на криптографијата со вклучување на речиси 40 биографии на поединци кои помогнаа да се развијат криптографски концепти. Достапно за секого од високиот додипломски на истражувачкиот научник, Рса И Криптографијата Со Јавен Клуч нуди предизвикувачки и инспиративни податоци за сите читатели. Од историјата и основните концепти до идните трендови и новите апликации, оваа книга обезбедува ригорозен и детален третман на криптографијата со јавен клуч.Иако постои многу литература на тема рса и криптографија со јавен клуч, немаше единствен извор што ги состави неодамнешните случувања во областа. Иако постои многу литература на тема рса и криптографија со јавен клуч, до сега немаше единствен извор што ги открива неодамнешните случувања во областа на достапно ниво. Тој вклучува голем број илустративни и мотивирачки примери, како и опционални теми кои ги надминуваат основите, како што се методот На елиптична крива На Ленстра и ситото на полето број.


Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ