• Цената е намалена.
  • Неодамнешно
Склопување на пумпата за пумпа за гориво во Делфи

Склопување на пумпата за пумпа за гориво во Делфи

 
DEN 6438.88

Количина на стоки
Достапно на барање

Модулите за гориво се дизајнирани да обезбедат непрекинат проток на гориво на моторот под притисок на системот. Во зависност од потребите на клиентите, модулот за гориво Delphi Series 7000 може да интегрира пумпа, сензор за ниво на гориво, филтер за гориво, резервоар со активни и пасивни механизми за полнење и регулатор во компактен, модуларен пакет што е лесен за инсталирање. Модулот за гориво Delphi Series 7000 исто така нуди филтер за гориво во резервоарот со филтрација од 10-12 μm. Модулот за гориво во Delphi Series 7000 обезбедува супериорно ракување со ниско ниво на гориво и перформанси на ниво на гориво со неговиот подобрена референтна дизајн на дното. Исто така, нуди намалено ниво на бучава и подобрена издржливост на пумпата во споредба со конвенционалните модули за гориво. Овој модул е ​​насочен кон исполнување на барањата на Калифорнија ЗЕВ. Ацеталното покритие може да смести отворање на резервоарот 116мм за да дозволи интегриран филтер во резервоарот. Пумпа за турбини со една фаза обезбедува тивка, енергетска ефикасна работа. Активен механизам за полнење на резервоарот (пумпа со висок притисок) за одржување на снабдувањето со гориво во резервоарот. Механизмот за полнење на пасивниот резервоар помага да се пополни резервоарот во тома со ниско гориво. Медиумите за филтрирање со висок капацитет помагаат во снабдувањето со чисто гориво на системот за инјектирање. Достапно сервисен филтер за гориво во резервоарот за пазари со горива со слаб квалитет.


Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ