• Цената е намалена.
  • Неодамнешно
Производство за повторно воспоставена замена на црниот кертриџ за 51645A

Производство за повторно воспоставена замена на црниот кертриџ за 51645A

 
DEN 3.00

Количина на стоки
Достапно на барање

Компатибилен со копирот во боја 110, Копиер во боја 120, Копиер во боја 140, Копиер во боја 145, Копиер во боја 150, Копиер во боја 155, Копиер во боја 160, Копиер во боја 170, Копиер во боја 180, Копиер во боја 190, Копиер во боја 210, Копиер во боја 210, Lx Color Copier 260, Color Copier 270, Color Copier 280, Color Copier 290, Design Jet 700, Design Jet 750c Plus, Design Jet 750cm, Desk Jet 1000cse, Desk Jet 1000cxi, Desk Jet 1100, Desk Jet 1100 C, Desk Jet 1120 C, Desk Jet 1120cse, Desk Jet 1120cxi, Desk Jet 1220c -ПС, DESKJET 1220 CSE, DESKJET 1220 CXI, DESKJET 1600, DESKJET 1600 C, DESKJET 1600 CM, DESKJET 1600 CN, DESKJET 6122, DESKJET 6127, DESCJET 710, DESCJET 710 C, DESKJET 712, DESKJET 712 C, DESKJET 722 , Desk Jet 782, Desk Jet 782c, Desk Jet 815, Desk Jet 815c, Desk Jet 820, Desk Jet 820c, Desk Jet 820cse, deskjet 820cxi, deskjet 830, deskjet 830c, deskjet 832, deskjet 832c, deskjet 850, deskjet 855 855 Cse, Desk Jet 855 Cxi, Desk Jet 870, Desk Jet 870 C, Desk Jet 870 Cse, Desk Jet 870 Cxi, Desk Jet 880, Desk Jet 880 C, Desk Jet 882, Desk Jet 890, Desk Jet 890 C, Desk Jet 890 Cse, Desk Jet 890cxi, Desk Jet 895, Desk Jet 895cse, Desk Jet 895 Cxi, Desk Jet 930, Desk Jet 9300, Desk Jet 930 C, Desk Jet 932, Desk Jet 932 C, Desk Jet 935, Desk Jet 935 C, Desk Jet 950, Desk Jet 950 C, Desk Jet 952, Desk Jet 952 C, Desk Jet 960, Desk Jet 960 Cse, Desk Jet 960 Cxi, Desk Jet 970, Desk Jet 970 C, Desk Jet 970 Cse, Desk Jet 970 Cxi , Desk Jet 990c, deskjet 990cm, deskjet 990cse, deskjet 990cxi, deskjet 995, deskjet 995c, deskjet 995ck, Fax 1220, Fax 1220xi, Office Jet 1170, Office Jet 1170 C, Office Jet G55, Office Jet G55 G95, Office Jet K60, Office Jet K60xi, Office Jet K80, Office Jet K80xi, Office Jet R40, Office Jet R60, Office Jet R80, Office Jet T45, Office Jet T45xi, Office Jet T46, Office Jet T65, Office Jet T65xi, Office Jet Pro 1150, Office Jet Pro 1150 C, Office Jet Pro 1150 Cse, Office Jet Pro 1150 Cxi , Office Jet Pro 1170, Office Jet Pro 1170 C, Office Jet Pro 1170 Cse, Office Jet Pro 1170 Cxi, Office Jet Pro 1175, Office Jet Pro 1175 C, Office Jet Pro 1175 Cse, Office Jet Pro 1175 Cxi, Photo Smart 1000, Photo Smart 1100, Photo Smart 1100xi, Photo Smart 1115, Photo Smart 1115cvr, Photo Smart 1215 , Photosmart 1215vm, Photosmart 1218, Photosmart 1218xi, Photosmart 1315, Photosmart 1315vm, Photosmart P1000, Photosmart P1000 Xi, Photosmart P1100, Photosmart P1100xi, Photosmart P2100, Photosmart P2100 XI. Премиум-квалитетен кертриџ за мастило за печатач. Касета за замена за стари или користени касети од ист тип. Компатибилен со печатачите кои користат 45, 51645 A, 51645 A.


Деталните информации

Тие исто така купуваат со овој производ